About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Friday, May 25, 2012
► menjeritlah kalau aku dah ade facebook
assalamualaikum semua(: hai hai, how are you peeple? aku harap korang masih baik baik sahaja, setelah lama aku pikir, aku dah buat keputusan yang aku akan buat balik pesbuk aku, sebab dah ramai tanya aku, kenapa tak buat pesbuk baru dan etc, so aku pun buat lah, lagi2 aku dalam dilema ni, aku sangat perlukan  kawan2 aku yang tak perlukan aku, chewahh so aku dah buat pesbuk , kepada yang rajin dan baik hati, add lah aku ye konfirm aku approve hewhew. yang aku dah rajin jadi followers aku tu terima kasih sangat, rajin jugak lah add aku kat pesbuk yee (:
so apelagi apelagi? add lah acc aku taw taw, aku ingat nak buat twitter pulak lepas ni, tapi malas lah, banyak2 acc sangat buat ape kann, bukan nye aku larat nak layan semua punnn, k lah , akhir kata, aku ucapkan selamat belajar dan belajar lah bersungguh-sungguh, jadi lah manusia yang terbaik insyaALLAH (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 4:00 PM