About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Tuesday, January 3, 2012
► Tahun Baru dah Datang. Tahun Lepas Menangis


ASSALAMUALAIKUM dan Hello. dah lama aku tak update blog aku. dah semestinya aku merindui segala cerita2 di blog ini. haih. macam macam yang jadi pada aku sebenar nye tapi aku hanya tabah saje lagipun ade orang yang tersayang sokong aku dan aku kini semakin dapat melupakan hakikat yang aku dan AMA dah tak berkawan atau contact atau ape2 saje yang bekaitan dengan aku dan die, kini aku cuba melupakan segala nye , dah masuk new year aku tak ade banyak azam pun, cuma aku harap aku akan jadi lebih matang dan comel Aww~~ perasan dan since aku akan berpindah ke kuala lumpur aku dah pun pakai tudung yeaa. dah ber hijrah lah. semoga aku jadi lebih baik kannn (: aku nak lupa semua kenangan lalu dan mulakan hidup baru. aku dah hilang ramai kawan tahun lepas dan aku nak menambah kan kawan aku tahun ni,tapi ade ke nak jadi kawan aku, kalau aku dah pakai tudung? hem. harap ade lahh (: heyy aku harap2 semua akan okayy aje tahun ini. selamat kembali ke ampang puteri dan IJN . okay lah. aku doakan semua kawan2 aku yang lepas2 semakin sihat dan semakin rajin serta semakin hensem dan cantik okay. untuk kali ini aku nak bagi sedikit kata-kata perangsang untuk diri aku dan sesiapa yang baca sebab dulu aku selalu bagi kata-kata perangsang dekat orang. HAHA >.< okay okay. kita harus lah sentiasa melihat kedepan kerana segala ape yang terjadi sebelum ini sudah tidak dapat di kembalikan kan, jadi kita harus menghargai masa akan datang, Usaha untuk jadi lebih baik dari hari ke hari kerana jika kita berusaha mestilah hasil nye akan memuaskan. teruskan mencuba dan jangan berhenti mencuba kerana percubaan itu penting untuk tahu diri kita di tahap yang bagaimana. jangan mudah berasa kecil hati atau sedih hadapi semua masalah dengan senyuman insyaallah masaalah boleh diselesaikan. teruskan menjadi seseorang yang berguna kepada diri sendiri. kalau diri sendiri dah berguna barulah boleh jadi berguna untuk keluarga, agama, bangsa, dan negara. jadi lah pemuda/pemudi yang bakal menaikkan agama dan berjihad di jalan ALLAH. tanamkan sifat2 semangat selalu supaya kita akan terus ceria untuk menghadapi hari2 akan datang (: sekian dari PUTERI FATEEN ZAHMI Peace yaww~~~

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:07 AM