About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Friday, November 4, 2011
► love
aku pun tak tahu bila aku start rasa sayang kat kau, perasaan tu datang sendiri aku rasa rindu nak dengar suara kau, nak tengok kau senyum semuanya aku rindu pasal kau (: alah tapi salah ke kalau aku suka diam diam? sebab aku tak pernah mintak pun kau suka aku lah weyy -,- eh tolonglahh ! aku sendiri dah puas cuba macam cara nak elakkan perasaan aku makin suka kau, tapi makin aku elak makin pulak rasa suka tah pape tah , karut je -,- walaupun aku tahu kau sentiasa ada time aku susah senang, sedih happy, salu lah kau ade hais.! wey aku sayang kau lah bodo! haa kan aku dah menjerit. payah sangat kau nak faham ni, negro ke ape? okay. walaupun sekarng aku berjaya jauhkan diri aku dari kau, tapi aku tak pernah lupa nak doakan kebahagiaan kau, jadi selamat membenci aku, aku akan terus tengok kau dari jauh, go and find urself. jangan risau kalau kau ade masalah atau rasa down ingat je pesanan yang aku bagi, pasal aku kau takpayah nak risau, aku tahu kau pun dah lupakan aku kan? tapi jangan lupa doakan aku okayy. kau boleh jupe orang yang kau sayang, kau tak poyo, kau baik, kau cerdik, kau rajin, kau ada banyak kelebihan jadi gunakan kelebihan kau tu untuk diri kau dan orag yang kau sayang, jangan cepat putus asa, kau kena kuat dalam hidup. semoga kau jadi lebih tabah dalam menempuhi hidup kau, when u see the sunshine, that is me smiling at you, when u hear a bird chirpping that is me singging softly in your ear, if the clouds release a few rain drops , those are my tears because i miss you, and when u feel the wind blow that is my breath whispering hope u will be okay. (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 6:57 PM