About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, November 17, 2011
► kenapa rasa sedih
hai, hari ini kan hari khamis malam jumaat, besok tak ade kelas, takada paper, jadi rasa agak tenang. okay sekarang aku nak bagi tahu yang KENAPA AKU RASA SEDIH!!! omaiii sebab aku masih ingat kat die ke? sedangkan aku dah cuba lupakan die, aku dah tak contact die, aku dah tak ambik tahu pasal die, malah aku langsung tanak dengar nama die, okay aku dah buat ni sejak beberapa minggu tapi yayaya, tak berkesan ades -___- ade cara lain tak? btw kenapa aku kena rasa sedih? mesti lah sebab aku manusia, aku manusia yang lemah, yang mudah lalai, leka, alpa,  tapi aku ada perasaan, aku nak jadi mcm orang lain yang PERFECT walaupun orang kata takade orang PERFECT kat dunia ni kecuali NABI kita, tapi aku nak jadi mcm tu, aku nak jadi orang luar biasa, fact aku tak suka kena paksa, tapi aku relakan diri aku dipaksa,aku tak suka membenci tapi memaksa supaya membenci, aku tak suka buat semua tu, tapi aku masih memaksa diri aku, sedih kan? aku ni memang tak patut rasa bahagia ke? aku dah lepas kan semua orang yang aku sayang, dengan harapan dorang gembira, jadi aku dapat senyum tengok dorang gembira. aku sentiasr harap yang terbaik untuk kau :) kan aku rasa kau tahu aku sayang kau tapi maaf aku kena benci kau. aku benci kau! faham? jangan tanya kenapa. tu hak aku kan? jadi . perasaan sedih aku nimemang takan hilang sampai bilabila, tapi aku akan purapura gembira PEACE. selamat malam (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:18 AM