About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Saturday, April 16, 2011
► aduh perasaan ape ni?
HELLOS kawan :)) aku tak tahu lah sape yang sudi baca blog aku ni kan. HAHA janji aku rasa nak tulis aku tulis la kann :DD aduhh perasaan ape ni? tadi kan aku pergi jogging dekat taman, tetibe aku nampak lah ade budak kecik ni nangis aku pergi la aku tanya la asal? aku pujuk die, comel budaknyee, geram nak cubet pipi budak tuu. rupa2 nya mak die tinggal kan die dekat tempat rehat tu jap sebab nak  beli eskem untuk die. aku bwk die pergi jalan2 HAHA, baik tak?( err baik lah sangatt) weks :PP then aku belikan die jajan. die senyum je nama budak tu aiman, comel sangatt tahu, pastu aku hantar balik kat tempat tadi nampak mak die tengah cari2 aku pun bg lah salam takut2 mak die ingat aku ni culiks anak die ke ape ke kann pastu budak tu bg aku bean yang die pegang HAHA *.* mula2 aku tanak kan, pastu budak tu dah paksa sangatt aku pun amik la. thanks aiman. akak sayang aiman :D nati kita jupe ye :D muhammad aiman, 10 tahun :) oh lepas tu aku balik rumah aku rasa pening gila doh. series. rasa mau pengsan pun ada. aku pun mandi dan aku cas phone aku jap pastu aku tertido. bgn je tidur mula rasa lapar. HAHA tapi aku malas nak makan. makan pun malas fateen zaman sekarang haihh --' pastu aku rasa nak muntah. mcm2 rasa laa. then aku pun pergi la mcds nak beli makan. lapo lapo pastu kat dalam mcds tu aku nampak muka laki ni macho sangatt sangatt. HAHA >.< tapi aku buat bodoh je la. muka je hensem lantak pi la kann. hari aku tatau perasaan aku ape aku rasa mcm sedih, marah, gembira, semua perasaan ade hari ini. plus the internet connection was very "fast" uh. what a ***** okay. but then i start to feel happy back when i found my cardigan back. HAHA. okay la. thanks for reading and wasting ur time reading this stupids entry :DD

You can keep talking but baby, I’m walking away; 3:07 AM