About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, March 17, 2011
► senyum lalu lupakan semua tentang hidup
senyum dan lupakan semua tentang hidup (: tajuk yang sangat perit ya ya. mungkin menyakitkan dan semoga hendak nya die yang membaca sedar bahawa diharap selepas ini tolong jangan muncul dalam hidup aku kerana aku bukan nya BARBIE DOLL untuk kau datang dan pergi mcm ibarat masuk kedai BUBBLE dan blah tanpa membeli --' dan semoga diharap kan kau bahagia dengan semua wanita kau dan semoga ko gembira disana (:
kehadapan PINO: okay first aku nak cakap terima kasih bg aku peluang kawan dengan kau berapa bulan, kau manusia yang sangat sweet walaupun ko dah buat mcm2 ZZZZZzzzzZZzzz. tapi takpe lah kawan, aku dah maafkan ko pun walaupun ko mcm HARAM dengan aku kan? gila bapak aku terasa ko pergi mcm tu buat kali kedua memang PENIPU kan kau? dulu ko janji takan tinggal kan aku? HAHA aku pun kenapalah BODOH sangat pergi percaya?! manusia ape lah aku ni HAHA XD okay mulai hari ini aku akan try lupekan ko dan akan try benci ko walaupun mungkin aku hanya menidakkan perasaan ini tetapi hendak lah dicuba dahulu baru tahu hasil nya, SENYUM dan LUPAKAN SEMUA TENTANG KAU dan semoga aku berjaya. i already FORGIVE and turn to FORGET you as soon as posibble. and i hope u happy with the one u love the most. and fyi, this entry i've make not try to humiliate you, it just i want to say THANK YOU for the thing u've done and i hope u know I HATE YOU starts from now please dont come back to me as i'm tryin to lied my feeling to forget you THANKS

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:29 AM