About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Saturday, March 19, 2011
► eh PEREMPUAN ko nak mati ke?!
okay.. nampak? dua gambar aku bg untuk tunjuk bertapa marah nye aku MALAM ni. ahh. kalau ikut kan hati rasa nak mencarut je. sakit hati sangattt. okay jum cerita mcm mana boleh sakit hati mlm ni --' pukul 10.30pm dah pening + penat pergi ke 7E nak beli topup yelah kedai2 topup yang jual topup selalunya dah tutup so 7E jelah tempat luahan hati nak beli topup tengah2 malam nii --' pastu dengan muka penat masuk kedai 7E then cakap kat CIK KAK( sengaja di pink dan bold kan supaya sakit hati boleh hilang) pakai uniform 7E yang muka tengah MASAM dan mintak topup MAXIS ulang balik MAXIS! pastu CIK KAK yang muka masam tu pun tekann lah binatang ape tah dan keluar lah sekeping kertas putih okay pastu aku pun ambik tanpa banyak soal, sebb aku tengah penat, so aku tak check balik, dan kepercayaan diberi atas sebb tertentu. tibe2 dah sampai rumah boleh pulak aku masuk kan NOMBOR PIN tu dan hasilnya ( MAAF PINKOD ANDA TIDAK SAH) ARGHHHHH. aku try 8 kali, aku kira okay, then aku check balik kenapa. last2 tengok2 laa CIK KAK ni bg topup CELCOM! aku dengan penuh kepenatan rasa mcm eh, aku rasa aku tak salah cakap tadi, aku nak MAXIS bukan CELCOM, aku terus pergi balik dekat 7E tu dan mintak balik topup MAXIS aku, pastu CIK KAK ni boleh kata " eh kenapa tak check dulu tadi, saya ni sibuk tau, banyak orang beli topup celcom" aku dah lah tengah penat pastu boleh dapat habuan mcm tu terus sakit hati aku. aku pun cakap laa " EH AKAK, KAK YANG KERJA SEPATUTNYA AKAK LEBIH ALERT, SAYA PELANGGAN DAN SEPATUTNYA SAYA ADA HAK NAK MINTAK BALIK, AKAK JANGAN INGAT SAYA NI MUDA DARI AKAK, KAK NAK MARAH2 MCM TU, " pastu akak tu kata " eh ko tu yang tak check dulu apesal" aku jawab balik " sebab saya percaya akak, dan akak yang pekak sampai tak dapat beza MAXIS dengan CELCOM jadi jangan nak letakkan kesalahan akak pada orang" time ni dah ramai dah manusia tengok pergaduhan aku dengan CIK KAK yang kurang ajar ni. agak menyakitkan hati, aku tak kisah lah kalau setakat RM10 tu aku boleh bayar, tapi ape yang buat aku sakit hati bila akak tu sewenang-wenangnye memaki aku depan khayalak ramai, padahal die yang salah! sekarang semua mood penat aku hilang hanya sebb wanita mcm tu. USELESSS. telinga letak kat DAHI agak nya. okay sambung balik CIK KAK tu kata" topup ni mana boleh tuka2, mana aku nak percaya ko tak guna lagi topup ni," aku pun jawab la " eh saya ni pengguna MAXIS! bukan CELCOM! kalau saya ni pengguna CELCOM saya tak bazir kan masa saya datang sini dan hadap muka akak! saya tak peduli lah pasal tuka2 ni , yang penting saya nak balik topup saya, saya tak kira, YOU SHUD TAKE NOTE of WHAT HAPPEN TODAY wahai pekerja 7E. maaflah andai berkasar, tapi sakit hati dah membuat mcm2 ayat kelua jadi maaf. dan habuan yang aku bagi, aku keluar kan RM20 ringgit dan letak atas meja tu dan kata " akak tak yah bg saya topup saya balik, dan tak perlu pulangkan balik topup celcom ni akak ambik jelah sikit pun saya tak hadap, kalau tu je yang akak nak sangat DUIT ambik! aku pun blah sambil tunjuk muka meluat! memang sakit hati! --' . sekian tajuk eh PEREMPUAN ko nak mati ke?!

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:25 AM