About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, March 17, 2011
► best ever wish before i sleep
wah. hari suda malam. malam akan jadi pagi lepas bangun esok. dan hati hati dengan ape yang anda harapkan (; err ape ni ape ni HAHA XD okay okay before saya mahu tidur izin kan saya membuat beberapa wish yang tade kaitan pun cuma saya suka wish2 supaya apa yang saya harapkan akan dapat dinyatakan insyaallah dengan izin allah kan (: here's my wishlist (:
1: semoga esok bila bangun aku dapat siapkan breakfast untuk tokma dan atuk (:
2: semoga esok bila aku bangun aku dapat tengok tokma senyum dan kata "bagus cucu tokma ni" (bukan nak dapat pujian cuma nak tengok tokma senyum je
3:  semoga esok sempena hari jumaat aku akan menghormati orang lelaki kerana mereka beribadah dan pergi ke masjid (:
4: semoga esok aku dapat kasut canvas aku yang berharga RM160 $ murah je HAHA --'
5: seperti orang2 dilamun cinta ingin kan semoga aku dan elmo akan terus bersama dan andai kata kami berpisah bukan lah salah sesiapa melainkan bukan jodoh aku dengan die <3
6: semoga esok kesemua kawan2 aku akan senyum mcm hamster atau rabbit yang comel bila bangun tidur (:
7: semoga mama dengan papa selamat sampai ke tanah air (:
9: semoga esok setiap muslim akan semakin menjadi seorang yang muslim (:
10: dan semoga esok akan jadi hari terindah buat semua kerana semua yang terjadi pada hari esok tak kira lah indah atau pun tidak telah ditetapkan untuk terjadi, jadi gembira dan senyum lah sebagaimana seperti admire kita tengah tgk kita, senyum (:

so sampai kat sini je lah wisht list aku yea. semoga aku, elmo akan bersama melalui macam2 kisah lucu kehidupan kami. dan semoga aku tidak lupa diri siapa aku, dan semoga aku tidak riak atau bangga dan semoga aku akan terus merendah diri, maaf. inilah aku (: dan terima aku seadanya aku bukan lah dari dasar siapa aku mahupun bagaimana rupa aku kerana aku ditakdir kan sebegini dan aku juga berharap semoga aku akan berubah kearah menjadi lebih dan lebih baik setiap hari. (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:57 AM