About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Tuesday, February 1, 2011
► kawan yang berbudi
err. tadi last dekat kolej benda yang paling tak diingini terjadi. err. geram gile kot ! sengal. aku yang merasa sihat ini datang kolej dengan muka biasa dan biasa2 je. tibe time dalam kelas boleh pulak aku rasa nak pitam nasib baik KILA ade kat sebelah aku memapah aku keluar dari kelas. aku yang merasa LOYA bukan sebb mengandung tahu tapi ntah lah. akhirnye mengeluarkan muntah yang sangat banyak. agak geli bila jugak lah tgk muntah sendiri. batk yang semakin melanda memang teruk. ape kah yang menyebabkan aku sebegini rupa. aku balik rumah dengan dalam keadaan tandda tanya. setelah lama berfikir baru ketahuan yang aku ni rupa nya lupa bahawa ade satu hari tu aku berhujan. sepatutnya jadi mcm ni. HOH --' geram sungguh. eceh tu lah kaw hari tu doa sangt nak demam sekarang dah kena baru menggeletar. aircond tutup --' kipas tutup --' masih lagi kesejukan teramat. yang aku tak sangka KILA dtg umah aku petang tadi dtg tgk aku. wahwah. berbudi nye kawan aku. die bwkkan aku bubur mcds HOHO. feveret tu. pastu die gosok kepala aku dengan minyak cap kapak. sehingga aku tertido jadi aku tak sedar bila KILA balik. HOII. tengs ye kila bagi aku semangat untuk tidur. zzzz. maaf sebb ko dtg umah aku tapi ko yang layan aku bukan aku layan kaw. HEE. papepun terima kasih ye (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 12:30 AM