About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Tuesday, February 1, 2011
► himpunan cerita hari ini
okay okay. sudah banyak sangat ni. hem last entry untu ptg ni. err. himpunan ape yang jadi hari ni dalam hidup aku. okay tadi dah story pasal demam dan kawan sekarang teruskan untuk ILOVEYOUTHISMUCH. banyak tau elmo aku sayang kaw. kaw sayang ke kat aku? question mark kat situ. HOHO. beberapa hari ini sudah menggabaikan elmo. dan semakin terasa akan kehilangan nye. tetpi masih mencintai nya. sudah pasti tidak akan melepaskannya. dan masih kepunyaan die walaupun HAHA. hem. rindu die gila. semenjak kesibukan ni aku dah jarang contact die tapi tetap contacy u=jugak. tak lah lupa terus. ade masa luang aku akan try kol die. HOHO. semoga elmo masih sayang aku sampai bila2 walaupun.....

HAHA.ini kisah lelaki tua gatal yang tak sedar diri. blurr --.-- hoi. kaw ni dah tua nak mengada. apehal. hish. geli aku doh. kaw ni adui nasib kaw dah tua tahu pakcik aku hormat sebb aku ni jenis yang tak uka kurang ajar. nasib aku tak maki kau. aku ni perempuan yang masih remaja kau nak gatal2 apehal? takde bini ke weh? eyuww. bukan nak kutuk ke ape. aku hormat org tua. tapi kalo org tua tak hormat ak cakap main lepas je ingat aku ni whore ke? sengal. suka hati kaw je. tahu ah umur kaw dah 35. dah berusia walaupun dalam kategori muda agak2 ah. ssape ah kaw ni eh? misteri. lantak pi lah hang! malas nak layan. dah kena sound ngan aku baru faham bahasa nak end call. HUU. garang kan aku? err. suka hati ahh. HAHA. poyo --'
hoho. sampai di sini je untuk ape yang jadi petang ini. jadi natikan diari yang selanjutnye. mcm ad org nak baca. HOHO. sengal. je aku ni. blurr --' suka hati ah kann :")

You can keep talking but baby, I’m walking away; 12:52 AM