About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Monday, January 31, 2011
► sambung sekejap


amboi. apesal gedik sangat aku ni? banyak idea lah sangatt. GELI laa. saje je ke? oh tidak. aku nak sambung sikit diari aku tadi. haaa. mcm ni cite nye. aku kan beperang manja dengan pino. kira mcm aku cakap ahh pino nak tinggalkan aku. pastu aku cakap kat die pino bole pergi dan datang sesuka hati. hem. pada mula agak kesedihan. aku terus terang je kat die aku suka elmo. ayayay. hemm. aku agak dah mesti die akan jauhkan diri dari aku :'( nak buat mcm mana tak pe lah. bia simpan jea dalam hati kesedihan ni tak elok tunjuk kat org. nati lain pulak jadi nye. mesti takut kena kutuk sebb tu sorokan perasaan sedih. bile gembira amboii. mcm nak bg tahu satu dunia. wawawa. eh eh kejapp~~ aku rindu pino walaupun pino mybe tak rindu aku. aku suka cakap ngan pino walaupun mybe pino benci cakap ngan aku. tapi aku series aku tak nak hilang pino buat kali kedua ketiga mahupun selamanya. selagi aku mampu untuk kawan dengan die aku akan kawan selamanya. pino maaf kan i yea. HOHO. i nie sedap mata memandang je. kasar. ganas. tade dalam ciri2 wanita lelaki suka. jauh sekali nak ade sifat kesopanan. apepun u je yang faham i since last year. u sanggup jadi kawan i even i salu marah you. tapi you kata i tak garang? errr --' bia betull susah nak caye. HOHO papepun aku bukan nak emo sangat cuma aku nak bg tahu pino aku sayang die. walaupun die mybe tak sayang aku dah. tapi. ade aku kisah? pino aku punya hang berani amik hang dapat tumbukan sedebik. mahal punya.~~~

You can keep talking but baby, I’m walking away; 4:31 AM