About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Saturday, January 29, 2011
► PINO u come back to me aa --"
pino pino pino. err. u come back to me on 27 january 2011. err. when u left me last year. OMG. u know how excited myself when u call me. mula mula u call i tapi i off phone sebb i ade class hari tu. budak rajin kan? --"
HAHA. pastu i cal u balik i tanya sape ni. i just nak gila tahu sebb numb tu mcm familiar. cewahh. pastu u cakap muhamad farhan. --" entah sesape i cakap dalam hati i pastu tibe2 i dgr u mention nam pino. u kenal tak pino. kaw gile aku tak kenal pino? err maaf2 pino is everything to me tauu. dulu la. sebb sekarang dah minat dekat elmo. HAHA XD. tapi secara series i memang tak pernah lupa u. sebb dulu u salu ade dengan i. time i sedih. oo yeeaa :) HAHA. bila u dtg secara tibe2 yelah i agak terkejut i rasa mcm. eh pino? rindu gilee..
rsa nak hug je. tapi apekan daya. ure not mine ==" hem. ape ape pun. i harap kita akan jadi mcm dulu balik. kita cuba berbaik semula walaupun i ni degil yea keding --" HAHA. sory pino akibat terselalu panggil u pino terlupa nama u farhan. err --" kejam kejam. anyway THANKS sebb sudi muncul balik dalam hidup putri sengal ini. ceh! pino je yang berani panggil i putput. DUSHH. TERIMA KASIH PINO :)

You can keep talking but baby, I’m walking away; 5:16 PM