About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Friday, January 21, 2011
► langsung tade mood :(
hemm
sudah hari jumaat =.=
penat penat
3 hari tak makansampai sekarang demam + batuk berdarah
mcm bodo lah aku time sume2 tengah sibuk dengan org sakit aku pun nak sakit jugak
blurr =..=  YES aku akhir nye dh berjaya untuk tanak kawan dengan sesape lag, aku dah suuh semua org yang rapat dengan aku delete aku. WHAHA, perbuatan berani kan? aku harap die okay je =.= aku salu pk jugak tentang mereka? HAHA mcm meraka memikir tentang aku. tak kisah la. aku tengah rasa sakit. MASROJA, awak sangat jahat!! kenapa awak bg tahu mama dengan papa aku,
aku sakit? PERLU ke aawak sibuk hal aku? perlu ke? ko tahu kan famili aku tengah
serabut dengn mcm2 hal sekarang, yang awak nak tambah kan serabut famili aku lagi ni apekehal?
aku tahu lah jaga diri, tayah nak kecoh2 sangat psal aku sakit ke ape ke. aku tahu lagi nak hidup mcm mana
lagi pun aku ni KUAT ko tahu, aku tak perlu sume org tahu tentang aku. sape aku disbalik aku. HAHA. adekah ko berpuas hati lepas ko buat aku masuk WARD 2 hari? puas ke hati ko? HUH. ko ingat aku nak sangatt dudk kat situ lama. ko pk aku taleh lari kea? bablablab. HAHA. LANTAK KAW la. sengall.
ENDS. settle satu problem

p/s : papa mama. jangan risau yea <3 put bole survive sorang, papa dengan mama plis tengokkan die
put tak kuat nak tgk die mcm tu, nti put breakdown. papa mama sakit put tak sesakit hati put ni
sakit pu tak sesakit hati papa dan mama, so mama dan papa jangan risa yea :( raa plis jaga ape yang patut
put harapkan raa jea. tolong yea. :)

You can keep talking but baby, I’m walking away; 1:59 AM