About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Sunday, January 30, 2011
► HATI HATI
hati hati dengan ape yang anda harapkan? blurr *.*
kenapa harus aku mulakan blog malam ni dengan perkataan seperti itu? er ntah ntah --"
tadi kan aku pergi beli kasut dengan kawan aku. AIZAT. senyap! ya ya. secara jujur kalo dilihat dari mata kasar ini. die kelihatan sangat macho. hensem. bergaya. kacak. kira mcm wira hindustan lah. die ajak aku teman die pergi beli kasut. aku sebenarnye nak tahu ape makna "lelaki baik" pada pandangan seorg wanita. mcm kawan aku si anis. salu kata die nak "lelaki baik" bile aku tanya ape makna baik tu anis kata "lelaki menyenangkan" bila aku tanya mcm mana lelaki yang menyenangkan tu anis senyap. hem --" makin banyak jawapan mcm makin banyak persoalan --" sume wanita terapat aku tanya hampir memberi jawapan yang sama kecuali ecah. ecah kata "lelaki baik" lelaki yang bercahaya dan kuat agamanya. aku agak tertanya mcm mana lelaki bercahaya? adakah die kerja diekedai lampu atau ade banyak lampu kat rumah atau ape2 je yang seangkatan dengannya. hem. kebetulan hari aku dapat teman "lelaki baik" pada pandangan aku lah. sebb aku tgk si aizat ni mcm peramah. pandai ambil hati. dan mcm2. aku tibe2 terpacul soalan maut atau cepu mas ni depan die. "wei aizat. ko rasa kan. "lelaki baik" pada pandangan wanita mcm mana? jawapan yang aizat bagi tu bukan jawapan yang aku nak. tapi jawapan die buat aku fikir sekejap. tade istilah lelaki baik pun sebenarnya dalam dunia ni. sebb kalo nak dikatakan sume lelaki baik. setakat nak tanya awak dah makan. mesej dah mandi tu sorang wanita akan rasa duhai lelaki baiknye ko. aku kata yeke mcm tu? kenapa lelaki tu mesti tanya soalan mengarut mcm tu (walaupun hakikat nye aku ngan si elmo pun salu mcm tuu ) HAHA
sebb aku rasa mcm lah perempuan tu tade tangan nak makan. aizat tibe2 cakap tentang perempuan pilihan die. cukup sifat. suci murni. kuat agama. sopan santun. baik hati. aku pun khusyuk je la nak dengar. tibe2 aizat kata secara jujur nye kan fateen. ko ni bg aku tak lah cantik mana. tapi ko ni "sedap mata memandang je" amboii. terasa nye aku eceh --' sampai hati kaw aizat. aku pun balik lah sebagai 'perempuan sedap mata memandang je" HAHA. mcm2 pertanyaan yang aku nak tanya bila dah dapat aku create balik soalan pada jawapan tu. adoi --' tapi nak buat caner nak tahu punya pasal. HAHA. ape pun hari yang menarik untuk aku. sebb dapat hangout ddengan mamat kemachoan tuu :) terima kasih lah korang belanja aku minum white coffee yang mahal gile. --' dan belanja aku tgk wayang cerita ntah ape2 tak suka langsung MENGARUT!--'
 amboi mengada nye putri ni. gedik sungguh. HOI boipreng org tu. ingat ELMO yea. HAHA. ceh. choi yaa. kawan saja maa. tade ape yang lebih je. lagi2 aku ni "sedap mata memadang je" maknye tak lawa tak buruk. tengah 2. seimbang lah tu konon nye. hacoii. perasan kuat ini wanita fuuhhhhh. ^.^

kenapa salu ade dua je gamba aku letak setiap kali post. ek eley. dua cukup lah. nak letak banyak2 wtpe. buang masa. mcm nak tayang muka pulak nati ---" ecececce. ayat baik lah KONON nyee HAHA kesenganlan lahh ini :))

You can keep talking but baby, I’m walking away; 6:27 AM