About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Monday, January 31, 2011
► disebalik GOWL



 hasil kerja di atas adalah ELMO punya kerja jum kerja kan die. HOHO :D

ehem. sesudah puas mecurik rahsia daripada die. agak lama jugak aku tunggu bile die nak bg tahu cerita sebenar mengenai GOWL. jengjeng. BOOM. patut nye entry ini di post tadi petang . tapi di sebbkan ade hal. terpaksa mengepost dimalam hari. time maghrib2 ni lah nak post2 nye. mengada! HAHA. okay okay back to the TOPIC. HOHO. ade ape di sebalik GOWL. pada zaman dahulu ade sorang mamat yang nama RAYYAN (bukan nama sebenar) takut ie malu pulak. masa form four dalam kelas BAHASA MELAYU. mamat ni duduk di belakang bersama teman nye yang macho dan hensem mcm die! eceh! pastu pastu. masa dalam kelas BAHASA MELAYU tu. mamat ni duk bermain GUSTI bersama sahabatnya yng hensem tadi dalam keadaan MENCURIGAKAN. tetibe cikgu die ternampak perbuatan yang amat CURIGA itu lalu nasib sangat guru BAHASA MELAYU itu tak garang means funny laa. --' die kata RAYYAN KALO YE PUN NAK MEROGOWL JANGAN BUAT DAAM KELAS. jadi disebb perkata akhir kepada rogol itu adelah GOWL. maka sampai lah sekarang melekat nama GOWL hingga kawan die yang nama UMAIR(bukan nama sebenar) turut memangil die. kini. segala rahsia tidak lagi rahsia dengan aku. HAHA. kebanggaan menyelubungi diri ini HOHO :))

You can keep talking but baby, I’m walking away; 4:08 AM