About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Sunday, January 30, 2011
► BERCAKAP MENGENAI SI DIE DAN SI DIE
sori lah lambat sikit nak berDIARI hari ini. maklum lah kesibukan melanda. mungkin dlam entry kali ini tade dah unsur2 menayang gambar seperti entry selalu --' kerana entry kali ini lebih kepada bercerita mengenai cerita. tentang ape? inilah aku nak stori mori ini. hem hem. start dengan pukul 6 lebih pagi aku tak ingat lebih tu pukul berapa. aku bgn tidur dengan harapan untuk senyum. yelah benda pertama aku akan buat lepas baru bgn iaitu check phone aku yang berhabuk tuu --' untuk kenal pasti ada tak mesej2 bebaur cinta. sedih. gembira. sebb selalunye aku akan tertido sebelum beritahu org. HAHA. aku dengan muka penuh semangat check hp aku. aku dapat mesej dari si pino . kat sini aku selitkan ayat pino untuk aku tanpa sikit pun aku ubah.
30 january-2011-11.3pm
hmm ateen maybe i think da x de ruang or me in ur life u got elmo by ur side. he is lt better than me ater i bace blog u mybe its time for me to understand and its time for me ti backoff slowly. i x nk rosak kan relation u dgn elmoi mintak maaf dengan ape silap yg i penah buat u sedih ateen. no matter what happend i still love u

mesej tu buat hati aku kembali tersedh di pagi yang hujan2 (BMT) rosak. maaf. pino pino. sampai gile hati u. takan sebb i sayang suka cinta elmo u nak jauhkan diri dari i. i baru nak merasa sesaat behepi dengan u mcm selalu. tapi ni yang u bg dekat i? tapelah i faham. maybe satu je bole cakap. u bole datang dan pergi dari hidup i sesuka hati u. sebb i ni nothing. perempuan yang sedap mata memandang je. tak cantik. i know u found someone better than me. atleast bagi je tahu u dah suka kat org lain. jangan nak jauhkan diri dari i. i tak suka mcm ni. i sayang u mcm dulu tak pernah berubah. u buat i hepi u buat i sedih u buat i gembira. dan sume ahh. tape ah pino. i let u go kalo tu yang u nak sangatt. bukan emo ke ape. ni mende yang jadi untuk diri aku yang bagi aku kejutan agak besar untuk hari ini. so aku akan ingat sampai bila2. okay lah cukup sampai sini dulu. aku nak pergi kuar ni. lapa kot. babai~~ sambung lagi nati. <3 

You can keep talking but baby, I’m walking away; 11:04 PM