About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Friday, December 17, 2010
► yosh. nak berbanggan takan tak boley nmaa~~
semalam i call u, u tak anwers HAHA tibe je :3 isk isk. ape ape ape. ouh tentang kebanggaan, HAHA
semalam kan aku dah menTRY tau tau aku punya idea. agak lah menjadi nye <3 sebab aiyaaa. jengjengjeng :D
aku bg award dekat 4 orang facebookers HAHA. best jugak bila bg2 orang award ni. HAHA mengancamm. huyoo :D

semalam award yang aku bg dah orang pertama yang bertuah ialah
award sweet mcm gula gula kapas goes to: amar jakpo dan ammar jiwa jiwa.
hem sape kah si jakpo dan si jiwa jiwa ni ea? aha mereka lah kesayangan aku tau tau <3 nmaa~~

award kedua semalam aku bg dekat kaka amy sayra
award oneinamillion: sebab die ialah kaka aku poebe HAHA <3
\
okay awrd ketiga aku bg kat cimok
 award menjadi penyabar boy~~ nmaa
die pun pelki nape aku bg award tu kat die HAHA <3

award ke empat aku bg dekat kaka ayin <3 senior aku.
award nye tittle minah garang nmaa~~~ suka hati aku lah kan
HAHA. nasib die tak marah nmaa~~

You can keep talking but baby, I’m walking away; 3:13 PM