About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, December 30, 2010
► SAHABAT




sahabat..
mengapa kau pergi tinggal aku sendiri
kau tahu ku tak sanggup 
sahabat
ingatlah kau selalu jadi yang terbaik
walau kau tak sini lagi
sahabat 
aku rindu padamu datang
walau sesaat
ku ingin kan kau hadir

aku..
disini dan menunggu
diam tanpa dirimu
kau tahu ku tak bisa
beranjak terbang dan melayang
tanpa diri m
dan kembalilah :'(

entry kali ni aku tuju kan khas buat sahabat aku yang paling baik. selalu buat aku hepi
die tak pernah sakitkan hati aku walau sekali. die salu ade untuk aku bile aku sedih.
dan aku lupakan die bila aku senang. HOH! jahat nye aku ni. ama aku betul2 mintak maaf. aku tahu
mungkin lepas ni kita dah tak serapat dulu. ama aku nak ko tahu aku betul2 sayang ko.
aku nak ucap kan terima kasih sangat dekat ko. sebab jadi sahabat aku. aku tahu aku jahat ama.
aku tahu aku teruk tapi ko tak penah marah aku. sebaliknya ko salu kata tape ateen aku faham.
ama betul ke ko maaf kan aku? atau ko saje ckp mcm tu sebab tanak bg aku nangis? betul ke ama?
aku menangis dari hari tu lagi. aku tak tahu nak buat ape. aku tatau kenapa aku nangis. maafkan aku ama.
kalo lah ko bole dengar aku cakap. aku betul2 mintak maaf
aku sendiri nak tahu kenapa aku nangis sgt setiap kali ko cuba purapura baik dengan aku :'(
so ama kat sini aku selitkan sedikit kenangan manis kita yang aku akan ingat selamanya

tahun lepas pertengahan bulan 6
ko add aku kat myspace. pastu mcm biasa lah kita tegur2 time tu kita tak rapat lagi. aku jarang sangat online kot tahun lepas. pastu lama2 kita jadi rapat. aku pun dah lupa sebab ape. tapi kalo tak salah aku pasal kambing kot. sebab tu kita rapat. ko sangat baik dengan aku. aku ingat lagi time aku break dengan cimok. aku banyak jugak cite kesedihan aku. pastu ko salu kata alah ateen saba lah. ko salu buat aku rasa tenang.

bulan 8.
fuhh aku dapat numb ko ama. tak sangka aku. HAHA. aku ingat ko tanak bg numb ko kat aku. sebab kan nak exam tahun lepas. so aku dah tak online sebab tu aku mintak numb ko. AHA. pastu kita contact mcm biasa. lama2 kita dah contact.. tapi ko tahu aku tak pernah delete numb ko. HAHA. sebab ko baik dengan aku.

bulan10.
HAHA tibe2 jee. aku rasa nak call ko pgi tu. ingat tak?
HAHA. aku call ko pepagi buta sebab aku tapat tido. muehahaha. jahat nye aku. sian ko kena bgn 
layan aku sampai sejam lebih kita cakap. HAHA. time tu aku ade bg tahu ko. aku dah call sume org HAHA. <3
pastu ko pun penah call aku time ko kena kunci maksud aku. ko tade kunci rumah pastu mak ko tade. HAHA. time tu aku cakap ngan ko dari petang tu sampai nak dekat maghrib fuhlamak..
lepas tu mcm hari2 kita call. HAHA. pastu aku buat facebook.=..=
aku pun paksa ko buat relationship dengan aku HAHA=.=
pastu ko pun layan je aku en. ko tahu tak aku nak kata ape. TERIMA KASIH AMA.

lama2 kita jadi makin rapat sampai ko masuk poli. =.=
lepas ko masuk poli aku doakan ko berjaya. aku tanak ko malas2. aku nak ko rajin jee.
pastu ko cite ko jupe orang ko penah minat dulu2 kan. wah wah. -.- bukan main jeles aku. HAHA
=.= pastu lama2 aku dah jupe org yang aku sayang. sekali lagi aku buat jahat dengan ubah relationship tu.
sampai sekarang aku still rasa bersalah tahap gila2 la. pastu aku risau. sebab aku sayang ko. aku risau aku akan hilang ko. aku risau ko takan maafkan aku. aku menangis :'( tapi tak sangka ko kata
tape ateen. dah lah ko jangan menangis. ko tahu sebab ape bila ko cakap jangan menangis tu aku menangis.. bila ko cakap macam tu aku air mata aku lagi banyak turun. aku mintak maaf ama. 
aku harap ko akan maafkan aku. =.=

p/s: ama aku nak ko jaga diri. ko tu dah lah kecik.. jangan buat jahat tahu. aku sayang ko.

You can keep talking but baby, I’m walking away; 10:33 PM