About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, December 30, 2010
► RIDHWAN saya sayang awak
ya ya. maybe aku dah terlepas cakap ke ape ke =.= tapi secara mendalam nye. memang aku suka gile dekat mamat ni. adoihai. aku pun tak tahu kenapa. maybe die ni mcm sweet je dengan aku. mcm ama jakpo =.= haha. aku sayang die sangat. aku harap one day naty aku bole meet die lepas kiteorg belaja. aku salu rindu die. sayang die. HAHA. die ni mcm asdffghj. susah nak kata. tapi die baik sangat dengan aku. dan die tersangat sweet gile lah. HAHA. hari tu die ajak aku bercinta depan2 org ramai. fuhh gile ahh. romentik kan. tapi time tu aku mcm blurr skit tu pasal aku lambat jawab. HOHO. aku tgk balik fuh ramai jugak yang bagi sokongan. lepas tu aku pun macam JULIET lah kononnye. HAHA. cakap yes i do. ceh gedik nye. pada tarik 28.12.2010. jengjengjeng. berakhirlah kesoloan aku. HAHA. sayang die kod. sampai bile bile <3

You can keep talking but baby, I’m walking away; 5:14 AM