About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Sunday, December 19, 2010
► meet my stupid silly siblings
nmaa~ hari hari hari makan nasi makan nasi hari :D ape ni? HAHA
aku pun tatau. ish. hari tu kan balik johor pastu sebab nak melawat mama dekat hospital dan terlalu risau punya pasal. balik jugak walau di larang :DD suka hati lah nak balik tgk mama sendiri pun tak leh haiyaa.
pastu kan dah sampai2 aku nampak sorang minah berambut pendek tergedik gedik depan bilik mama duduk tu.
aku pergi lah tgk. aku tgk2 lah sekali adik aku. nmaa~~~. HAHA. lain gila die sekarang. rambut dah pendek. gigi dah ada bracelet. fuhh. cantik kod! sape tgk pasti terpikat! pastu memang dah seharian la aku tak makan. abg pit pulak boley buat gila pegi jupe gelpreng die laa. ishh. pastu aku ngan adik aku kiteorang pergi lah mcd. mcm2 kita orang buat kat mcd gelak2 cite pasal boiprengg adik sekarang dah kerja. aku ingat kerja ape. kerja makan anggur. aku pun tak faham. sampai sekarang. HAHA.
semakin hari semakin besar rupanye adik aku. HAHA. makin comel jugak lahh =.= best dapay jupe. geram tgk pipi die membesar. jeles aku. tau. HAHA..dan aku order my faveret lah kan. bubur ayam yang sedap. aku memang minat bubur tu. sape yang bbuad ha? aku nak kawen ngan die la. bole hari2 aku makan bubur

bubur mcd paling sedap. fuhh. aku paling hebbad makan dua mangkuk tauuu. sebab aku suka. sedap gila laa


lepas tu aku plus dengan burger ni. yang kurang sedap dan aku tak habis. tamak ke? erkk. suka hati laa. ;p
air blueberry in new version. HAHA. sedap air ni. HAHA. menjilat pipi tau wa cakap sama lu fuhh ;p

dan ni adalah mende aku paling suka tgk bila aku pergi mcd. HAHA. tempat sauce die. HAHA. aku nak satu mende mcm ni. nati kalo nak sos tekan je. HAHA. tayah pakai botol botol. kan senanggg :p

You can keep talking but baby, I’m walking away; 6:45 PM