About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Wednesday, December 15, 2010
► love long distance
apa pendapat aku tentang cinta jarak jauh?
tady aku ada lah check2 sikit2 orang punya komen tentang mamat yang aku anti gila babi tu
tiba2 aku terpesan la kat situ. ada sorang mamat ni ckp
b: aku takan percaya cinta jarak jauh
a: aku pun sama. aku takan percayan dah
b: best kan ko dapat jupe salu
a: haha bukan salu pun

love long distance. pada pendapat aku. benda mcm ni terletak pada kepercayaan masing2. sesetangah orang mungkin boleh anngap cinta jarak jauh tu satu cabaran yang boleh menguji bg orang yang sabar dan bg yang jenis tergedik2 dan memang suka cinta jarak dekat supaya boleh berankat ankat berpeluk peluk bercium tetibe kang break tak malu ke? sebab dah dekat pastu penah ciuman segala kalau jarak jauh kompem tak penah lagi cium2 dan bese2 je. jarak dekat ada keistimewaan nye exmple: boleh tgk muka intan payung hari2 tanpa rasa jemu, bole selesaikan masalah dengan perbincangan yang face to face, jarak jauh pun ada keistimewaan nye. exmp: menguji tahap kejujuran dan mengenal erti kesabaran, berupaya untuk berdikari supaya diri tak terpikat dan setia.

pendapat aku jauh ke dekat ke kalo bukan takdir. meraung la jawabnye. so baik tak yah ber boipreng dan bergulpreng. HAHA

You can keep talking but baby, I’m walking away; 10:30 AM