About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, December 30, 2010
► kenapa mesti jadi mcm ni. TERANGKAN
ish ish. terkejut betul aku dengan ape yang jadi ni. aku lambait sikit je online pastu terplepas kes yang agak berat?
aduhh! ape lah yang jadi aku pun tak faham =.= tapi siries aku cakap aku rasa mcm bersalah sangat dekat b. b sori ye. sori sangat. kesian  b kena marah dengan cimok. aduh. aku tak salah kan sesape dalam hal ni. aku still salah kan diri aku. sori eh. i'm really sori. tapi aku agak terkejut jugak dengan ape yang jadi ni. 
nasib b tak marah. aku ingat b nak marah tadi. fuhh. lega sikit. aku dah nangis2 dah lepas baca ni.
hem. agak agak. blur jugak la. lama jugak aku risau yelah. baru je dua hari bercinta ade2 je yang jadi =.=
heran betul. haiyoo. 
to cimok: maaf lah kalo ateen ada buat salah dengan cimok tapi tolong jangan marah ELMO die tatau ape2
to ELMO: b sori sangat. iloveyousomuch!

p/s: adoihai apelah yang jadi ni. TERANGkAN SIKIT =.=

You can keep talking but baby, I’m walking away; 6:28 AM