About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Wednesday, December 15, 2010
► harley davidson :D i'm so into you :DD
whoahhh. aku tatau kenapa aku tetiba minta sangat dekat harley davidson sejak beberapa hari yang lalu. aku dah buat kajian tentang harley davidson yang sekrang tersangat lah agak pemes. aku suka sesapa yang naik motor ni tak kira usia.rupa.kaya.miskin. sebab moto tersangat lah cantik. aku suka shape sie. sebab tak mcm monyet kod. aku suka design die yang menarik dan makin improve dari tahu ke tahu :D

harley davidson 1919
oh yoshhh! what a cool :D

yang in sangat lawa ouh. so smart <3


the i admire harley davidson 2009. i wish i can have one :D

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:31 PM