About Me


ATEEN.
My name is ateen, with the 'en' behind not 'in'. I love moshimoro! :D My mama says that world doesn't come in moshimoro bear. So my dream is to create a !big moshimoro bear in the world let everyone know how cute moshimoro are :) And potato-flavoured vegetables, meat and possibly, cookies. I also want to design moshimoro-peel clothes. Bwahahaha, MOSHIMRAWR SHALL DOMINATE THE WORLD!



Tagboard




Follow



Credits

Layout design by Eefennie. No part of this site should be duplicated or reproduced without written permission.
x x x


Thursday, September 27, 2012
► selamat tinggal DUNIA

apa khabar peminat setia (:. selamat menunaikan solat jumaat buat lelaki yang bertanggung jawab menunaikan solat, dan buat wanita selamat menunaikan solat zohor, hari ini dan semalam seperti tiada banyak beza untuk manusia yang bernama FATEEN, mungkin kebarangkalian hidup itu sudah menipis . gara-gara itu FATEEN ini juga sudah pun putus asa dengan hidup yang semakin membeban kan. begitu ramai meminta supaya FATEEN kembali seperti dahulu tapi maaf kan FATEEN, FATEEN itu sudah mati seminggu yang lalu, dan bakal menghadapi kematian nya tidka lama lagi, jadi jangan di tangisi jika FATEEN ini sudah pergi. FATEEN ini juga dapat rasa kan angin rindu ingin pulang ke JOHOR, rasa rindu pada sahabat, rasa rindu pada keluasan dunia, tetapu lagi rindu pada akhirat, mungkin pengakhiran hidup FATEEN akan begitu tragis. memhon hanya ALLAH yang mampu mengubah FATEEN menjadi orang bersyukur. terima kasih kepada sepupu yang masih pandai mengambil berat akan hati perasaan yang terbeban ini. semoga ALLAH membalas jasa nya. untuk manusia yang FATEEN sayangi kebahgiaan kau yang aku nati kan, bila kau bahagia doa aku selamat di kubur kan. insyaALLAH. permudah urusan hambu ini yaALLAH . (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 11:11 PM


Thursday, May 31, 2012
► aku sangat terasa hati
assalamualaikum semua (:  aku tak dapat harapkan banyak tapi cukuplah aku harap korang sihat (: semoga korang hepi lah cuti sem ni yaww, yang baru habis praktikal , congrats untuk korang yaww <:  aku memang agak emo dua tiga hari ini, aku tengok die dengan die tu mcm melampau dulu bukan main duk lah mengata aku bagai sekarang tengok kau ber B dan Sayang dengan kawan aku? stresss SUMPAHH stress , aku tak sangka kau mcm tu pun, suka hati kau laa nak buat ape, jangan tegur atau kata ape ape lagi. maaf aku memang marah, aku sangka kau sahabt aku tapi mcm ni kau buat kat aku, HUH , kau nak aku mengeluh atau apa kawan? sudah lah, aku hilang mood kerana kau seorang saja rasa mau buang facebook ini, arghh. okay, hari ini aku ada quote untuk diri aku " bersabar itu separuh dari iman, jadi guna lah iman untuk bersabar supaya hati yang sedih boleh rasa tenang " " kawan yang dianggap sejati tidak semestinya sejati dan aku sekarang memang sangat terasa hati " khas untuk kau, dan andai kata kau add aku kat pesbuk mungkin aku takan approve kau. HEH kBaiii



You can keep talking but baby, I’m walking away; 7:38 AM


Friday, May 25, 2012
► menjeritlah kalau aku dah ade facebook
assalamualaikum semua(: hai hai, how are you peeple? aku harap korang masih baik baik sahaja, setelah lama aku pikir, aku dah buat keputusan yang aku akan buat balik pesbuk aku, sebab dah ramai tanya aku, kenapa tak buat pesbuk baru dan etc, so aku pun buat lah, lagi2 aku dalam dilema ni, aku sangat perlukan  kawan2 aku yang tak perlukan aku, chewahh so aku dah buat pesbuk , kepada yang rajin dan baik hati, add lah aku ye konfirm aku approve hewhew. yang aku dah rajin jadi followers aku tu terima kasih sangat, rajin jugak lah add aku kat pesbuk yee (:
so apelagi apelagi? add lah acc aku taw taw, aku ingat nak buat twitter pulak lepas ni, tapi malas lah, banyak2 acc sangat buat ape kann, bukan nye aku larat nak layan semua punnn, k lah , akhir kata, aku ucapkan selamat belajar dan belajar lah bersungguh-sungguh, jadi lah manusia yang terbaik insyaALLAH (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 4:00 PM


Friday, May 4, 2012
► sudah rindu pada hati
assalamualaikum. peminat setia. hehe. ade ke peminat? sekarang ni sedar tak sedar dah bulan lima. macam macam benda terjadi. satu persatu jadi. lalu aku masih berhak mohon maaf ye. jadi aku mintak maaf, sejujur nya aku katakan aku mungkin tidak akan mencari cinta lagi selepas ini. sudah cukup apa yang jadi. aku terlalu tamak dalam memilih. dulu aku kuat cuba pakai tudung tapi hati aku tak tegar. apa makna nye sume ini? sudah tak terampunkah dosa aku. ? sesiapa yang masih mengingati aku. terima kasih banyak2. insyaallah aku akan cuba updated blog ini selagi mana aku mampu. jika korang terasa rindu pada aku maka kunjungilah blog yang tak seberapa indah ini. aku akan cuba terima balasan atas segala perlakuan aku terhadap semua. jadi aku mohon maafkan aku. :'( ikhlas ; Putri Fateen Zahmi rindu aku bukan? mengaku saja la korang rindu aku. hewhewhew. ini saja gambar aku boleh bagi kat korang sebagai pengubat rindu. jadi teruslah rindu aku (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 10:16 AM


Tuesday, January 3, 2012
► Tahun Baru dah Datang. Tahun Lepas Menangis


ASSALAMUALAIKUM dan Hello. dah lama aku tak update blog aku. dah semestinya aku merindui segala cerita2 di blog ini. haih. macam macam yang jadi pada aku sebenar nye tapi aku hanya tabah saje lagipun ade orang yang tersayang sokong aku dan aku kini semakin dapat melupakan hakikat yang aku dan AMA dah tak berkawan atau contact atau ape2 saje yang bekaitan dengan aku dan die, kini aku cuba melupakan segala nye , dah masuk new year aku tak ade banyak azam pun, cuma aku harap aku akan jadi lebih matang dan comel Aww~~ perasan dan since aku akan berpindah ke kuala lumpur aku dah pun pakai tudung yeaa. dah ber hijrah lah. semoga aku jadi lebih baik kannn (: aku nak lupa semua kenangan lalu dan mulakan hidup baru. aku dah hilang ramai kawan tahun lepas dan aku nak menambah kan kawan aku tahun ni,tapi ade ke nak jadi kawan aku, kalau aku dah pakai tudung? hem. harap ade lahh (: heyy aku harap2 semua akan okayy aje tahun ini. selamat kembali ke ampang puteri dan IJN . okay lah. aku doakan semua kawan2 aku yang lepas2 semakin sihat dan semakin rajin serta semakin hensem dan cantik okay. untuk kali ini aku nak bagi sedikit kata-kata perangsang untuk diri aku dan sesiapa yang baca sebab dulu aku selalu bagi kata-kata perangsang dekat orang. HAHA >.< okay okay. kita harus lah sentiasa melihat kedepan kerana segala ape yang terjadi sebelum ini sudah tidak dapat di kembalikan kan, jadi kita harus menghargai masa akan datang, Usaha untuk jadi lebih baik dari hari ke hari kerana jika kita berusaha mestilah hasil nye akan memuaskan. teruskan mencuba dan jangan berhenti mencuba kerana percubaan itu penting untuk tahu diri kita di tahap yang bagaimana. jangan mudah berasa kecil hati atau sedih hadapi semua masalah dengan senyuman insyaallah masaalah boleh diselesaikan. teruskan menjadi seseorang yang berguna kepada diri sendiri. kalau diri sendiri dah berguna barulah boleh jadi berguna untuk keluarga, agama, bangsa, dan negara. jadi lah pemuda/pemudi yang bakal menaikkan agama dan berjihad di jalan ALLAH. tanamkan sifat2 semangat selalu supaya kita akan terus ceria untuk menghadapi hari2 akan datang (: sekian dari PUTERI FATEEN ZAHMI Peace yaww~~~

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:07 AM


Thursday, November 17, 2011
► kenapa rasa sedih
hai, hari ini kan hari khamis malam jumaat, besok tak ade kelas, takada paper, jadi rasa agak tenang. okay sekarang aku nak bagi tahu yang KENAPA AKU RASA SEDIH!!! omaiii sebab aku masih ingat kat die ke? sedangkan aku dah cuba lupakan die, aku dah tak contact die, aku dah tak ambik tahu pasal die, malah aku langsung tanak dengar nama die, okay aku dah buat ni sejak beberapa minggu tapi yayaya, tak berkesan ades -___- ade cara lain tak? btw kenapa aku kena rasa sedih? mesti lah sebab aku manusia, aku manusia yang lemah, yang mudah lalai, leka, alpa,  tapi aku ada perasaan, aku nak jadi mcm orang lain yang PERFECT walaupun orang kata takade orang PERFECT kat dunia ni kecuali NABI kita, tapi aku nak jadi mcm tu, aku nak jadi orang luar biasa, fact aku tak suka kena paksa, tapi aku relakan diri aku dipaksa,aku tak suka membenci tapi memaksa supaya membenci, aku tak suka buat semua tu, tapi aku masih memaksa diri aku, sedih kan? aku ni memang tak patut rasa bahagia ke? aku dah lepas kan semua orang yang aku sayang, dengan harapan dorang gembira, jadi aku dapat senyum tengok dorang gembira. aku sentiasr harap yang terbaik untuk kau :) kan aku rasa kau tahu aku sayang kau tapi maaf aku kena benci kau. aku benci kau! faham? jangan tanya kenapa. tu hak aku kan? jadi . perasaan sedih aku nimemang takan hilang sampai bilabila, tapi aku akan purapura gembira PEACE. selamat malam (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 8:18 AM


Friday, November 4, 2011
► love
aku pun tak tahu bila aku start rasa sayang kat kau, perasaan tu datang sendiri aku rasa rindu nak dengar suara kau, nak tengok kau senyum semuanya aku rindu pasal kau (: alah tapi salah ke kalau aku suka diam diam? sebab aku tak pernah mintak pun kau suka aku lah weyy -,- eh tolonglahh ! aku sendiri dah puas cuba macam cara nak elakkan perasaan aku makin suka kau, tapi makin aku elak makin pulak rasa suka tah pape tah , karut je -,- walaupun aku tahu kau sentiasa ada time aku susah senang, sedih happy, salu lah kau ade hais.! wey aku sayang kau lah bodo! haa kan aku dah menjerit. payah sangat kau nak faham ni, negro ke ape? okay. walaupun sekarng aku berjaya jauhkan diri aku dari kau, tapi aku tak pernah lupa nak doakan kebahagiaan kau, jadi selamat membenci aku, aku akan terus tengok kau dari jauh, go and find urself. jangan risau kalau kau ade masalah atau rasa down ingat je pesanan yang aku bagi, pasal aku kau takpayah nak risau, aku tahu kau pun dah lupakan aku kan? tapi jangan lupa doakan aku okayy. kau boleh jupe orang yang kau sayang, kau tak poyo, kau baik, kau cerdik, kau rajin, kau ada banyak kelebihan jadi gunakan kelebihan kau tu untuk diri kau dan orag yang kau sayang, jangan cepat putus asa, kau kena kuat dalam hidup. semoga kau jadi lebih tabah dalam menempuhi hidup kau, when u see the sunshine, that is me smiling at you, when u hear a bird chirpping that is me singging softly in your ear, if the clouds release a few rain drops , those are my tears because i miss you, and when u feel the wind blow that is my breath whispering hope u will be okay. (:

You can keep talking but baby, I’m walking away; 6:57 PM